Kolmentoista hengen ja sitä suurempien ryhmien ruokatilaukset Oklahomassa

Valitkaa alla olevista menuista yksi, josta kaikki valitsevat pääruokansa. Vaihtoehtoisesti voitte valita myös à la carte -listalta kolme mieluista pääruokaa, josta koko seurueen tilaus tapahtuu.

Ruokatilaus tulee toimittaa meille kolmea päivää ennen varausta. Ilmoitattehan myös pihvien kypsyydet, jos näitä ei ole ilmoitettu valmistetaan pihvit mediumina. Mahdolliset alkuruoat tulisi ilmoittaa myös ennakkoon, jälkiruoat saa valita vapaasti halutessaan vaikka paikan päällä.

Kasvisruoat saatte valita vapaasti à la carte –listaltamme, nämäkin ennakkoon ilmoitettuna. Mahdollisiin allergioihin ja erikoisruokavalioihin liittyvät asiat ratkaisemme tapauskohtaisesti.

Voitte toimittaa tilauksen sähköpostilla osoitteella oklahoma@oklahoma.fi, puhelimitse 09 2710112 tai suoraan ravintolaan.


(L) Laktoositon, (VL) Vähälaktoosinen, (G) Annos saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia, sillä keittiössämme käsitellään gluteenipitoisia tuotteita

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta (EU-asetus 1169/2011).